ARAI HJELME

JØ Service er forhandler af Arai hjelme

Kontakt os på tlf 40166710 eller jens@jo-service.dk og hør hvilke modeller vi kan skaffe til dig.

hayden_wsbk

HAYDEN WSBK

barcia-ii

BARCIA-II

combat

COMBAT

navy_blue_(matt)

NAVY BLUE (MATT)

slash_blue

SLASH BLUE

slash_black(matt)

SLASH BLACK (MATT)

slash_red

SLASH RED

day_blue

DAY BLUE

day_red

DAY RED

Ydre skal - ScLc

outershell

Super Kompleks Laminat Konstruktion. De nyeste luftfartsfibre med 30% mere styrke i forlængelses- og bøjemodstand end standardfiberglas udgør størstedelen af ​​SCLC-skallen.

Inspiceret 5 gange

inspected

Hver Arai-hjelm gennemgår fem separate kvalitetskontrolafdelinger: efter at skallen er lavet, efter maling og grafisk færdiggørelse, efter samling og to inspektioner undervejs.

Håndlavet

handmade

Det kan tage op til fem år for vores eksperter at tjene retten til at bygge en Arai skal. Hver skal kan tage op til 27 trin, og at bygge en Arai-hjelm vil tage ca. 18 timer.

Penetrationstest

penetrationtest

Alle Arai-hjelme er gennemtrængnings testede, selvom det ikke kræves af europæiske hjelmstandarder. Arai-penetrationstesten udføres med en 3 kg testkegle, der slår fra en højde på 3 m på hjelmen.

Glat overflade, bedre beskyttelse

smooth

Den glatte ydre skal af Arai-hjelme er designet til at glide uden unødvendig modstand. Du ønsker ikke at decelerere din hjelm mere end nødvendigt. Derfor er alle Arai-ventilationsåbninger og -kanaler designet til at brække af ved kraftige slag.

Hård ydre skal, blød indre skal

shell

Arai bruger en meget hård ydre skal til at sprede påvirkningen af slag og en blød indre skal til at absorbere resterende energi. EPS’s indre skal med flere densiteter er fremstillet ved hjælp af en unik teknologi til at kombinere tre til fem densiteter i forskellige områder som et enkelt komponent.

5 Års begrænset garanti

warranty

Alle Arai-hjelme er garanteret mod defekter i materialer og fremstillingen, og kan kun serviceres for den første bruger i 5 år fra datoen for første brug, men højst 7 år fra fremstillingsdatoen.

Arai In-house test

inhouse

Arai-hjelme er designet til møde det strenge Arai internt standardkrav, samt de obligatoriske standarder som ECE 22-05 og frivillige standarder som SNELL M2015.